torstai 3. heinäkuuta 2014

Hei kaikki!

Aloitin blogini kirjoittamisen kesäkuun alussa toisessa osoitteessa. Kaikki (aikaisemmat ja tulevat) tekstini löytyvät kuitenkin jatkossa tästä osoitteesta.


Tulen blogissani kirjoittamaan kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Itselleni henkiset arvot ja elämän laadukkuus ovat todella tärkeitä. Omia pohdintojani ja toivon mukaan jopa joitakin viisauksia kirjoituksiini heittelen, välillä runo- ja laulumitassakin eli liian vakavasti en aio aina kirjoittaa. Elämä kannattaa ottaa tosissaan, mutta ei liian tosissaan.



Jokainen hetki on ainutkertainen, jokainen elämä on ainutkertainen. Ja vain tämä yksi ainoa kerrallaan meillä jokaisella. Tämä ainutkertainen lahja.
 
 

Elämä on todellakin ainutkertainen lahja, vaikka aina ei siltä tuntuisikaan. Senpä vuoksi haluankin herätellä ihmisiä miettimään oman elämänsä mielekkyyttä tai mielettömyyttä. Miettimään, mikä omassa elämässä on tärkeää ja minkä voisi vaikka heittää pois. Mitä sinä oikeasti haluaisit elämälläsi tehdä? Senkin ymmärtäminen on yllättävän vaikeaa. Tai sitten on niin, että tietää kyllä, mitä haluaa, mutta keinot ovat kadoksissa. Tai, että haluaakin niin monia asioita, että ei osaa päättää, mitä niistä eniten haluaa.


Ja mistä on valmis luopumaan, saadakseen jotain uutta tilalle. Ihmisen elämä on täynnä valintoja. Ja kaikkeen ei voi edes itse vaikuttaa. Mutta yllättävän moniin asioihin kuitenkin voi.


Itselläni on elämää takana jo melkoisesti, kolme aikuistunutta lasta, jotka kaikki vielä hakevat paikkaansa. Tällaisena aikana nuorilla on melkoisen rankkaa. Toisaalta mahdollisuuksia on vaikka mihin, mutta kilpailu on kovaa ja nykyajan vaatimukset vielä kovempia. Itselläni aikanaan on ollut huomattavasti helpompaa. Sydän syrjälläni voin vain tukea omia nuoriani ja toivoa, että he löytävät paikkansa ja niin onnellisen elämän kuin se vain on mahdollista. Jos voisin lapsilleni onnen kantaa, sen tekisin, mutta niinhän se ei ole. Jokainen rakentaa oman elämänsä, tekee omat valintansa ja kohtaa elämässä hyvää ja pahaa, valitsee miten vain. Suuntaa voi vaihtaa, mutta vain yhtä tietä kerrallaan jokainen voi kulkea.


Haluaisin blogillani antaa ihmisille toivoa ja iloa. Tukea kaikenlaisissa elämän tilanteissa, rohkeutta ottaa uutta suuntaa, rohkeutta tavoitella unelmiaan ja voimia kestää vastoinkäymisissä. Ja tietenkin haluan herättää keskustelua asioista ja asioiden vierestä.


Ja haluan toivottaa kaikille IHANAA, AURINKOISTA JA TOIVORIKASTA KESÄÄ!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti